torstai 7. huhtikuuta 2016

Valokuvausta ja romun kantoa

 

 Kirjoitan postauksen töissä joten suonette anteeksi etten pääse käyttämään ä- ja ö-kirjainta.

Keskiviikkona tein puolet paivasta toita Nuprintissa. Ensimmaiseksi hommaksi sain eteeni kirjoittaa ylos puhtaaksi jonkun toisen paperille kirjoittamaa tekstia. Asiaa ei helpottanut huono kasiala ja huonolla englanninkielella kirjoitettu teksti. Sain tehtavan jotenkuten suoritetuksi ja seuraavaksi paasin valokuvaamaan Nuprintissa ja Soapboxissa tiettyja, ennaltamaarattuja kohteita. Sain myos ottaa vapaamuotoisia kuvia jotka voisivat nayttaa hyvalta. Loppupaivaksi menin Soapboxin puolelle.

Koko viikon ajan Soapboxissa on tapahtunut siivousta ja torstaina minut pistettiin auttamaan. Homma ei ollut mielipuuhaani silla tavaroiden heittelysta syntyi kova pauke ja tavarat olivat painavia. Kokosin myos muutaman laatikon, mutta sita voi tehda aina kun ei ole muuta hommaa, kuten myos tarrojen repimista naita laatikoita varten.

2 kommenttia:

  1. Eli työssäoppimispaikassasi on enimmäkseen graafista suunnittelua, vähän valokuvausta ja siivousta. Millaista kommenttia olet saanut esim. käyntikorteistasi ja valokuvistasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enimmakseen graafista suunnittelua ja laatikoita (kokoaminen ja tarrojen laitto). Valokuvausta taalla ei juurikan ole, mainitsemani homma oli vain yksittaistapaus. En ole saanut sen erityisempaa kommenttia kuin jos se on hyva se on hyva. Jos siina on jotain mita pitaisi muuttaa niin muutan sen.

      Poista